Kreatív üzletimegoldások

Projektmenedzselés, pénzügyi-vállalati tanácsadás, pályázatírás


Induló és a fejlődés útján lévő vagy éppen megrekedt vállalkozások számára is biztosítunk támogatást az üzleti stratégia kidolgozásában és megvalósításában, mindezt szakértők bevonásával. Segítségünkkel a cégvezetők, illetve magánszemélyek is megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb megoldást.

De amennyiben a legújabb pályázatok iránt érdeklődik, sem kell aggódnia, tűnjön a célja megvalósítása bármilyen bonyolultnak is, ebben is segítünk.
 Szolgáltatásunk kiterjed a pályázatfigyelésre és a teljes körű pályázati ügyintézésre, ami azt jelenti, hogy ügyfeleinket a teljes folyamaton keresztül végigkísérjük. Ezen felül támogatjuk ügyfeleinket a megvalósítás időszakában és az elszámolás során. Tevékenységünkkel együttműködve számos fejlesztési projekt nyert támogatást és valósult meg sikeresen.
Célunk, hogy a hozzánk forduló vállalkozások számára felkutassuk és megszerezzük a legmegfelelőbb pályázati forrásokat, biztosítva ezzel üzleti sikereiket.
 
Több éves szakmai tapasztalattal rendelkezem. Legyen a feladat bármilyen speciális, mi segítünk. Elsődleges célom az ügyfél-elégedettség, igyekszem, hogy Ön mindig a számára legmegfelelőbb szolgáltatást kapja. Kiemelten összpontosítunk, az egyes ügyfelek elképzeléseire és igényeire. Ezek megvalósításában fontos számunkra a professzionalitás.

Keressen fel minket bátran, bizalommal!